Nagradna igra Društva Baška dediščina in Slovenskih železnic d.o.o. Oglej si tematsko pot in posnemi "Selfie na svoji zemlji"

Zakaj ne bi v letošnjem poletju izkoristili lepega dne in se podali v Baško grapo na ogled prizorišča prvega zvočnegacelovečernega igranega filma »Na svoji zemlji«? In zakaj vam ne bi pri tem pomagal vaš jekleni konjiček, ampak ne tisti, na katerega ste v tem trenutku najprej pomislili, tega le pustite doma, da se odpočije v garaži.

Zagotovo ga boste bolj potrebovali kakšen drugi dan. Podajte se v Baško grapo z vlakom, saj je le ta z njim odlično dostopna. Priti v našo dolino s tem prevoznim sredstvom in si ogledati prizorišča filma je nekaj edinstvenega, saj železnica tudi sama aktivno nastopa v filmu.

Društvo Baška dediščina in Slovenske železnice vas torej vabimo na ustvarjalni dan na Tematsko pot na svoji zemlji, kateri bo ob malo sreče tudi nagrajen. Nudimo vam obe izbiri, kombinacijo s pohodnimi čevlji, kot s kolesom, s katerim boste aktivni dan iz Baške grape lahko razširili tudi v druge smeri ...

Pogoje in načine sodelovanja v nagradni igri najdete TUKAJ.

Dodatne informacije: Društvo Baška dediščina, Alenka Zgaga, Stržišče 28, 5243 Podbrdo, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., gsm 041 601 248

Slovenske železnice, SŽ-potniški promet, d.o.o.; Primož Kokalj, Služba za prodajo in marketing, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., telefon 01 29 13 391, 040 165 871

slovenske zeleznice logo

Grahovo foto Simona Trojar 1Grahovo foto Simona Trojar 2tpnsz foto alenka zgagatpnsz foto alenka zgaga 1tpnsz foto alenka zgaga 5