Nagradna akcija poteka v okviru prireditve 13. Festival ODMEVI DEDIŠČINE – 70. let nastanka prvega slovenskega celovečernega igranega filma Na svoji zemlji

Selife2018 navodilaZakaj ne bi v letošnjem poletju izkoristili lepega dne in se Z VLAKOM podali v Baško grapo na ogled prizorišča prvega zvočnega celovečernega igranega filma »Na svoji zemlji« na GRAHOVEM OB BAČI in na KORITNICI? In zakaj vam ne bi pri tem pomagal vaš jekleni konjiček, ampak ne tisti, na katerega ste v tem trenutku najprej pomislili, tega le pustite doma, da se odpočije v garaži.

Podajte se v Baško grapo Z VLAKOM, saj je na ta način odlično dostopna. Društvo Baška dediščina in Slovenske železnice vas torej vabimo na ustvarjalni dan na Tematsko pot na svoji zemlji, ki bo tudi nagrajen! Vabljeni torej na »Selfie na svoji zemlji« na GRAHOVO OB BAČI in na KORITNICO v Baški grapi!

PRAVILA za kolesarje in pohodnike:
1. V času od 01. 08. 2018 do 30. 09. 2018 naredi na tematski poti »Na svoji zemlji« vsaj 3 (tri) selfije pred tematskimi tablami, ki označujejo mesta snemanja prvega slovenskega celovečernega igranega filma.

2. Fotografije selfijev in fotografijo vozovnice pošlji na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na www.facebook.com/tematskapotnasvojizemlji

PODELITEV NAGRAD :
Sobota, 6. 10. 2018 – na 6. pohodu po Tematski poti Na svoji zemlji
INFO:
Društvo Baška dediščina, Stržišče 28, 5243 Podbrdo, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., gsm 041 601 248, www.tpnasvojizemlji.si

VOZNI RED VLAKOV
avtovlak: www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi/avtovlak
vlak: www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi

PLAKAT SELFIE 2017Zakaj ne bi v letošnjem poletju izkoristili lepega dne in se Z VLAKOM podali v Baško grapo na ogled prizorišča prvega zvočnega celovečernega igranega filma »Na svoji zemlji« na GRAHOVEM OB BAČI in na KORITNICI? In zakaj vam ne bi pri tem pomagal vaš jekleni konjiček, ampak ne tisti, na katerega ste v tem trenutku najprej pomislili, tega le pustite doma, da se odpočije v garaži?

Podajte se v Baško grapo Z VLAKOM, saj je na ta način odlično dostopna. Društvo Baška dediščina in Slovenske železnice vas torej vabimo na ustvarjalni dan na Tematsko pot na svoji zemlji, ki bo z malo sreče tudi nagrajen! Vabljeni torej na »Selfie na svoji zemlji« na GRAHOVO OB BAČI in na KORITNICO v Baški grapi!

PRAVILA za kolesarje in pohodnike:

1. V času od 11. 6. 2017 do 20. 9. 2017 naredi na tematski poti »Na svoji zemlji« vsaj 3 (tri) selfije pred tematskimi tablami, ki označujejo mesta snemanja prvega slovenskega celovečernega igranega filma.

RAZGLASITEV REZULTATOV: 30.9.2017 – na 5. pohodu po Tematski poti Na svoji zemlji

INFO:
* Društvo Baška dediščina, Alenka Zgaga, Stržišče 28, 5243 Podbrdo, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., gsm 041 601 248, www.tpnasvojizemlji.si/, www.facebook.com/tematskapotnasvojizemlji

* Slovenske železnice, SŽ-potniški promet, d.o.o.; Primož Kokalj, Služba za prodajo in marketing, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., telefon : 01 29 13 391, 040 165 871

VOZNI RED
avtovlak: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi/avtovlak
vlak: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi

zgodbe plakat DBD A4Ste kdaj odprli skrinjo vaše babice, mame? Imate morda predmet, ki diha mehkobo rok, ki so nekoč božale tudi vas in ga hranite za spomin? Ste kdaj raziskovali najljubši kotiček vašega dedka, očeta? Skrbno hranite predmet, orodje, ki sta vam ga zapustila?

Če morda tudi vi poznate podobno zgodbo, povezano s predmeti, orodji, ki so jih uporabljali vaši predniki, vas vabimo, da nam jo zaupate. Zapišite jo, ali vam jo bomo pomagali zapisati mi. Škoda, da bi utonila v pozabo. Veseli bomo, če nas boste poklicali.

Društvo Baška dediščina vabi k zbiranju spominov »Zgodbe naše dediščine« , vsi sodelujoči bodo prejeli spominske nagrade, akcija bo potekala do konca leta 2017, 27. decembra na novoletnem srečanju Društva Baška dediščina, pa bomo razglasili rezultate.

koledar prireditev DBD 2017 1koledar prireditev DBD 2017 2